အစားအစာဖူလုံရေးအတွက် တိရစ္ဆာန်အစာထုတ်လုပ်ခြင်း

ကျွန်ုပ်တို့သည် ဖောက်သည်များ၊ မိတ်ဖက်များနှင့် ပူးပေါင်းကာ တိရစ္ဆာန်ကျန်းမာရေးနှင့် အာဟာရပြည့်ဝသော အသားဓာတ်ထုတ်လုပ်မှုကို မြှင့်တင်ပေးပါသည်။ ကျွန်ုပ်တို့၏ တိရစ္ဆာန်အစာကို တိရစ္ဆာန်တို့အား ကျွေးခြင်းဖြင့် ထိုမှတဆင့် ကောင်းမွန်သော အသားဓာတ် ရရှိအောင် ပြောင်းလဲပေးနိုင်ပါသည်။ အရင်းအမြစ်နှင့် ဗဟုသုတမျှဝေခြင်းဖြင့် ဤဖြစ်စဉ်ကို အဆက်မပြတ် တိုးတက်စေကာ မွေးမြူရေးလုပ်ငန်းရှင်တို့၏ လုပ်ငန်းများကို ပိုမိုကျွမ်းကျင် မြှင့်တင်စေပါသည်။

အစားအစာဖူလုံရေးအတွက် တိရစ္ဆာန်အစာထုတ်လုပ်ခြင်းနှင့်

သက်ဆိုင်သောခေါင်းစဥ်များ

  • 1 အစားအသောက်များ၏ လုံခြုံစိတ်ချရမှုနှင့်အရည်အသွေး

    စားသုံးသူများအတွက် ဘေးကင်းလုံခြုံပြီး ကျန်းမာရေးနှင့်ညီညွတ်သော အစားအစာများ ထုတ်လုပ်နိုင်ရန် အရည်အသွေးမြင့် အာဟာရပြည့်ဝသည့် တိရစ္ဆာန်အစာများကို ပွင့်လင်းမြင်သာစွာ ထုတ်လုပ်ပါသည်။
    ပိုမိုသိရှိလိုပါသလား
  • 3 တိရိစ္ဆာန်များ၏ကျန်းမာရေး

    အာဟာရပြည့်ဝသော တိရစ္ဆာန်အစာနှင့်ဝန်ဆောင်မှုများ၊ အကြံပေးချက်များကိုပေးခြင်းဖြင့် တိရစ္ဆာန်ကျန်းမာရေးကို ကောင်းမွန်သေချာစေပါသည်။
1
3
2
4
  • 2 အစာမှအသားပြောင်းလဲမှု

    ကုန်ကြမ်းပစ္စည်းများမှ အသားဓာတ်အဖြစ် အာဟာရတန်ဖိုးအမြင့်ဆုံးရရှိစေရန် တိရိစ္ဆာန်အစားအစာများကို ထုတ်လုပ်ထားပါသည်။
    ပိုမိုသိရှိလိုပါသလား
  • 4 ပဋိဇီဝဆေးများကို တာဝန်ယူ၍အသုံးပြုခြင်း

    (Antibiotic Resistance) ကိုကာကွယ်ရန် ပဋိဇီဝဆေးများကိုသတိထား၍အသုံးပြုခြင်း (ဥပမာ-ပဋိဇီဝဆေးသုံးစွဲမှုလျှော့ချခြင်းနှင့်လူသားတို့အတွက်အရေးကြီးသောပဋိဇီဝဆေးများကို ထိန်းသိမ်းခြင်း
    ပိုမိုသိရှိလိုပါသလား

အစားအစာအတွက်အစာနှင့်သက်ဆိုင်သော ရေရှည်တည်တံ့ဖွံ့ဖြိုးရေး ရည်မှန်းချက်များ (SDGs)

အောက်ဖော်ပြပါ ရေရှည်တည်တံ့ဖွံ့ဖြိုးရေး ရည်မှန်းချက်များသည် 'အစားအစာအတွက် အစာ' မဏ္ဍိုင်နှင့် သက်ဆိုင်ပါသည်။

  • SDG 2: ငတ်မွတ်ခေါင်းပါးမှုပပျောက်ရေး
  • SDG 3: ကျန်းမာရေးနှင့်ကောင်းမွန်သောဘဝ
  • SDG 12: တာဝန်ယူမှုရှိသောစားသုံးမှုနှင့်ထုတ်လုပ်မှု
တာဝန်ခံမှုအပြည့်ရှိသောအစာထောက်ပံ့ခြင်း

ကျွန်ုပ်တို့၏ချဥ်းကပ်မှု

ကျွန်ုပ်တို့၏တာဝန်ယူမှုရှိသောအစာကျွေးခြင်းအစီအစဉ်မှ အခြားသောမဏ္ဍိုင်များကိုလည်းလေ့လာနိုင်ပါသည်။

ပိုမိုသိရှိလိုပါသလား