ခေါင်းစဉ် (၂) အစာမှအသားပြောင်းလဲမှု။
ကမ္ဘာတစ်ဝှမ်း အသားနှင့် အခြားတိရစ္ဆာန်အသားဓာတ်များအပေါ် လိုအပ်မှုများ တိုးတက်လာသည် နှင့်အမျှ ပဲပုပ်ကဲ့သို့သော ကုန်ကြမ်းပစ္စည်းများအပေါ် လိုအပ်ချက်လည်း တိုးပွားလျက်ရှိပါသည်။ ဤကုန်ကြမ်းပစ္စည်းများသည် ကမ္ဘာ့အစားအစာထောက်ပံ့ရေးအတွက် အရေးပါသော အခန်းကဏ္ဍမှ ပါဝင်နေပါသည်။ သဘာဝအရင်းအမြစ်များအပေါ် မဖီမဆန် ဖိအားများ မဖြစ်စေဘဲ တိုးပွားလာသော အာဟာရလိုအပ်ချက်များကို ဖြည့်ဆည်းနိုင်ရန်အတွက် ကျွန်ုပ်တို့သည် တိရစ္ဆာန်အစာမှ အသားဓာတ် သို့ ပြောင်းလဲမှုနည်းလမ်းကို မြှင့်တင်ရန် လိုအပ်ပါသည်။ ထို့ကြောင့် အစာပြောင်းလဲမှု ထိရောက် စွမ်းအား (Feed Efficiency) ကို မြှင့်တင်ခြင်းသည် ယခင်ကထက် ပိုမိုအရေးကြီးလာပါသည်။ ကျွန်ုပ်တို့သည် ကုန်ကြမ်းပစ္စည်းများကို အရည်အသွေးမြင့် တိရစ္ဆာန်အသားဓာတ်အဖြစ် ပိုမိုထိ ရောက်စွာ ပြောင်းလဲနိုင်လေလေ၊ အစားအစာတူညီသော ပမာဏကို ထုတ်လုပ်ရန် လိုအပ်မှုနည်း ပါးလေလေ ဖြစ်ပါသည်။ ၎င်းသည် စိုက်ပျိုးမြေနှင့် ဂေဟစနစ်များအပေါ် ဖိအားကို လျှော့ချရုံသာမက ပိုမိုတည်တံ့ပြီး တာဝန်ယူမှုရှိသော အစားအစာထုတ်လုပ်မှုစနစ်ကိုလည်း ပံ့ပိုးပေးပါသည်။
သဘာသပတ်၀န်းကျင်နှင့်ညီညွတ်သောရည်မှန်းချက်
ကျွန်ုပ်တို့သည် ကျွန်ုပ်တို့၏ ရည်မှန်းချက်နှင့် ဂေဟဗေဒဆိုင်ရာရည်ရွယ်ချက်များကို သတ်မှတ်ရန် အကောင်အထည်ဖော်လုပ်ဆောင်နေဆဲဖြစ်ပါသည်။
